ELF ♥ SJ

July 24, 2011

Super Junior Bijin chibi version

Filed under: ELF, Fanart, 슈퍼 주니어 Super Junior — Tags: , , , — purpleSmile @ 4:20 pm

Nothing to share means I am gonna die. Oke, gue emang nggak OL dari subuh karena ada satu dan lain hal, tapi dari tengah hari gue mantengin SJ-Market nggak ada update-an terbaru. Sepi. Rasanya seperti ingin segera terbang ke Korea buat nyari langsung beritanya.

Tapi tangan gue gatel pengen posting. Buat kalian yang suka nge-blog pasti tahu rasanya gimana kalo pengen posting tapi nggak ada yang bisa diposting. OH MY. Dan jadilah gue putuskan untuk share chibi mereka saja. Dari Bonamana Japanese Version, Bijin.


Credit pics as tagged
Source : flyinfla
Reupload : purpleSmile

1 Comment »

  1. Allah ..
    how cute them😀

    Comment by puspa_minoz@ELF — August 3, 2011 @ 9:55 am


RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: