ELF ♥ SJ

February 7, 2011

Super Junior Macro ~ part 2 [EunHae Edition]

Filed under: 슈퍼 주니어 Super Junior — Tags: — purpleSmile @ 7:51 am

Woww, it has been a long time, right? And did someone missed me? Uhm, maybe my post not me LOLing.

Masih inget postingan SJ-macro? Kan janji tuh buat posting lagi banyak macro-macro SJ yang lucu, sekarang dipenuhi janjinya. Karena ada banyak dan bingung mau upload yang mana, nggak mungkin juga semuanya kaaan jadi diputuskan dibuat tema. Dan yang kali ini EunHae couple dulu. Langsung aja deh diliat salah satu contohnya.

Penasaran? Mau lagi? Lanjutkan klik!!

Next niatnya sih Kyu soalnya macro dia yang menghabiskan paling banyak space tapi tergantung juga sih kalau ada yang request member lain bisa jadi pertimbangan juga untuk menggeser Kyu. Pokoknya see yaa di part tigaa, dan ini penutup postingannya. Wish you all enjoy it.

I am not the owner of the pics
Credit pics as tagged
Source SPL

10 Comments »

  1. kyunya ditungguu… >,<

    Comment by nna'voeva — February 13, 2011 @ 3:17 pm

  2. thank you!!!looking forward for next macro…^^

    Comment by hwueleh — February 21, 2011 @ 12:21 am

  3. kyu yang keren ea………

    Comment by chiby — March 1, 2011 @ 3:58 pm

  4. thanks for sharing us 55555+

    Comment by ♥ little조 — May 21, 2011 @ 5:46 am

  5. ngakak trus lyd fto2 d atas eukyangkyang😀

    Comment by choi Eun joon — May 26, 2011 @ 1:50 pm

  6. kerennn

    Comment by dhyla pink — May 26, 2011 @ 6:17 pm

  7. hayy smuanya salm kenal😛

    Comment by dhyla pink — May 26, 2011 @ 6:20 pm

  8. Kekekeke ….
    Ngakak …

    Comment by KyuHaeHyukMin_No — September 18, 2011 @ 7:43 am

  9. can you give me the link of I Wanna Love You on your website?

    Comment by Mary Renee Yang — October 29, 2011 @ 7:57 am


RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: