ELF ♥ SJ

January 18, 2010

[pics] Kangin with his smile, again..

*dies*

Foto-foto Kangin dibawah ini diambil dari Qiang Qiang Ren Ren Health News.

Ulang tahunnya yang ke-25 baru saja berlalu. Semoga yang terbaik akan selalu bersamanya. Kami menunggu kehadiranmu kembali bersama member Super Junior yang lain. Terima kasih untuk senyum itu.

Gue jadi gila gara-gara ngeliat foto Kangin. Udah berapa lama kehilangan dia? Udah berapa lama nggak ngeliat senyuman itu lagi? Aoh, miss you so much oppa.

Source : BLG + ★Cateuk★ @ 13MKH
Thanks Jereca for re-upload

3 Comments »

  1. gya~
    unni~ jgn mati dulu~
    ngliatin apaan c ampe lebay gni..
    -ngliat poto senyum kangin-
    uugghh..
    -ikutan mati-

    Comment by elfkecil — January 18, 2010 @ 11:13 am

  2. ini foto baru???
    huwaaaaa………. kangen banget ma kang in oppa… jdi nagis lagi deh.. T_T

    Comment by cimoet — January 19, 2010 @ 10:11 am

  3. oppa,,,,, miss u soo

    Comment by rae — March 25, 2010 @ 1:43 pm


RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Theme: Banana Smoothie. Get a free blog at WordPress.com

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 401 other followers

%d bloggers like this: